Castelul Mikes

“Toamna este o a doua primăvară, când fiecare frunză e o floare.” (Albert Camus) 🍁🍁🍁

❗️❗️❗️Destinatie de toamna❗️❗️❗️

Ce poate fi mai frumos decat sa inspiri adanc in piept mirosul frunzelor intr-o locatie ferita de forfota statiunilor? Nu stiu cum sunteti voi , dar eu , eu caut linistea oriunde ma duc , caut sa aud natura , sa ma aud si sa aud . 😊

Anul trecut vizitam Covasna pentru prima data , am ramas placut impresionata de maretia si totodata simplitatea locului.

Astfel am descoperit si Zabola Estate sau Castelul Mikes , o mosie de 34 de hectare cu o priveliste superba spre munti. 

Portile vechi , linistea deplina si arborii inalti te fac sa crezi ca patrunzi in alta lume , o lume de conti si contese .
Si daca va sperie atat de multa liniste , puteti opta pentru o plimbare in padurea din jurul domeniului , o urmarire a ursilor in padure cu persoane avizate sau puteti merge sa vizitati Lacul Sfanta Ana si Baile Tusnad , locatii ce se afla la o distanta de aproximativ 40 de km .

Restaurantul este la fel de impresionant și el, amenajat într-o clădire la intrarea pe domeniu. La cină ardea mocnit focul în șemineu și pe mese erau aprinse lumânările.

Chiar dacă spui că dormi la castel, acela este de fapt proprietate privată, în care locuiește familia care deține domeniul. Există, însă, mai multe clădiri în care poți să te cazezi, iar domeniul este suficient de mare să te plimbi și să te bucuri de diverse experiențe. 

Tips : Daca sunteti fani sauna , pe domeniu gasiti sauna in padure , trebuie doar sa anuntati si sa programati vizita personalului de la receptie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *