Coasta de Azur

Coasta de Azur este locul unde cu greu faci o poza si vrei sa o stergi . Sudul Frantei are o frumusete care iti taie rasuflarea . 

Cu o clima excelenta , marea albastra si stralucitoare , plajele umbrite de pini , aroma de ierburi , lavanda si satele construite din caramida arsa , asezate in peisaje stancoase spectaculoase , Riviera Franceza si-a castigat un loc fara egal printre zonele de vacanta cele mai stilate din lume.

In plus , tot acest peisaj , este asezonat cu o bogatie de muzee , gradini , fantani si palmieri , dar si cu stradute intortochiate ale oraselor vechi , cu un farmec pitoresc .

Top cinci locuri impresionante de pe Coasta de Azur : 

  1. Nisa- Orasul unde te poti bucura de mare si soare si totodata de cultura si rafinament , un oras ce se remarca prin eleganta si bun gust 
  2. Eze- Un oras la inaltime atat la propriu , cat si la figurat , o destinatie fermecatoare , inconjurata atat de munti , cat si de mare.
  3. Monaco- cea mai mica si mai dens-populata tara din lume , Monaco se remarca prin lux si rafinament .
  4. Saint Tropez- locul cu peisaje cu valuri si barci care pleaca in larg , aici poti gasi una dintre cele mai bogate colectii de tablouri ale impresionistilor francezi si desigur , cele mai tari petreceri pe iaht , pe plajele private sau in cluburi .
  5. Cannes- oras recunoscut la nivel mondial pentru gazduirea Festivalului International de Film . Orasul isi asteapta turistii cu un superb centru vechi , plaje cu nisip fin si iahturi pregatite de petrecere 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *