Experiente in Grecia

Cand vine vorba de ospitalitate si oameni care sa iti faca o primire ca acasa, cu siguranta nu ai mai experimentat niciodata ceva asemanator Greciei. In Grecia exista multe mici afaceri de familie, de la hoteluri la baruri si restaurante, asa ca oamenii isi doresc sa te simti bine, sa ii recomanzi si sa te intorci la ei. Grecii sunt amabili si primitori si vor ca cine le trece pragul sa se simta extraordinar!

In timp ce poporul japonez ar putea fi considerat cel mai politicos popor din lume, poporul grec este cunoscut ca fiind poporul cel mai ospitalier din Europa.

Plajele grecesti se situeaza in mod constant in top zece pentru cele mai bune plaje europene si cele mai bune plaje, in general, din lume. Fiecare insula are propriile caracteristici unice, asa ca poti sa vizitezi cat mai multe. Unele au ape de un albastru inchis, in timp ce altele sunt turcoaz si pline de pestisori. Poti gasi plaje pline de nisip fin, in timp ce altele pot avea pietre mici sau chiar scoici. Te poti aventura in locuri departate de punctele de atractie turistica, vei descoperi plaje retrase si mai putin comerciale. Vremea este perfecta pentru plaja din mai si pana in octombrie.

Apele Greciei sunt pline de vietati marine interesante, pe care le poti studia cat timp practici sporturile de apa favorite. Totusi, pentru ca sunt populate de arici de mare, papucii speciali de apa sunt recomandati. In timpul verii, Grecia ofera vizitatorilor sai unele dintre cele mai bune scene din viata de noapte din intreaga Europa, cu o multime de festivaluri si evenimente muzicale mari. In plus, exista numeroase cluburi de noapte si baruri care sunt deschise pana la rasarit! 

In timp ce Grecia are multe lichioruri si bauturi exceptionale , Ouzo este bautura traditionala cea mai faimoasa in strainatate.Cu siguranta, ceva ce ar trebui sa incercati cand vizitati Grecia!

De asemenea, vinurile grecesti nu lipsesc de la nicio masa, indiferent ca sunt albe sau rosii, acestea sunt ideale alaturi de bucataria traditionala greceasca.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *